Art for Life by AD

ART FOR LIFE

Desfășurat în perioada aprilie-iunie 2021, proiectul „ART FOR LIFE” și-a propus o originală formă de sensibilizare a publicului pentru cauza bolnavilor oncologici — o strângere de fonduri, prin licitarea lucrărilor de artă ale elevilor din liceele de artă din România, oferite gratuit de aceștia. Proiectul, inițiat de Marcela-Aura Dudaș, fondatorul Asociației ProNutriție din Târgu Mureș (https://asociatiapronutritie.ro/art-for-life/) a captat rapid interesul publicului, la sfârșitul lunii iunie, toate lucrările oferite de elevi fiind licitate (le puteți admira aici: https://asociatiapronutritie.ro/liciteaza/).

Fondurile strânse prin această licitație vor fi donate de Asociația ProNutriție bolnavilor oncologici cu posibilități financiare reduse.
MolotowRomânia a fost alături de acest proiect, oferind premii consistente elevilor nominalizați pentru cele mai apreciate/populare lucrări, fiecare dintre cei trei câștigători primind câte un set Aqua Color Brush Molotow și un set Blackliner Complete Molotow.

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art