Concurs Brancuși Day

Concurs Brâncuși Day

Născut pe 19 februarie 1876, Constantin Brâncuși este considerat părintele modernismului în artă și, probabil, cel mai influent sculptor al secolului XX.

Arta sa – Brâncuși nu a fost doar sculptor, el fiind și un extraordinar fotograf și pictor – elogiază liniile geometrice curate și echilibrează formele inerente materialelor prin simbolism și metafore și își trage rădăcinile din arta folclorică românească și din tradițiile bizantine și dyonisiace.

Molotow, brand care e sinonim cu mișcarea artistică Urban Fine Art – derivată din modernismul propus de Brâncuși –, vă invită să-l omagiem pe genialul artist român, timp de o lună, 20.02 – 20.03.2019, prin lucrări originale, care să conțină elemente din binecunoscutele sale creații – forme, volume, reprezentări.

Lucrările reprezentative ale participanților vor fi postate pe paginile FaceBook și Instagram Molotow, iar cele premiate vor fi prezentate și în revista Aperta.

Vom premia, pe data de 20.03.2019, lucrările cele mai reprezentative, astfel:

Locul 1 – câte un set complet de markere acrilice și aqua twin, un tricou original Molotow, un set complet blackliner și un marker Liquid Chrome

Locul 2 – un set complet de markere acrilice, un tricou original Molotow, un set complet blackliner

Locul 3 – un set complet de markere aqua twin, un tricou original Molotow, un set complet blackliner

Premiile sunt:

Set Complet O4A

Set Complet Aqua Twin

Set Complet BlackLiner

Marker LiquidChrome 20th Aniversary Edition

Tricou original Molotow Tag

Concurs Brancuși Day

Câștigătorii concursului au fost premiați prin intermediul paginii de Facebook Molotow. Tot acolo au fost postate și lucrările premiate.

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art