Molotow România X East European Comic Con 2019

Molotow România X East European Comic Con 2019

Nu sunt multe evenimentele dedicate în totalitate culturii pop, benzilor desenate, gaming-ului și tuturor celorlalte fenomene asociate, care să ajungă la nivelul East European Comic Con. Pentru Molotow România, prezența la ediția 2019 a confirmat încă o dată faptul că implicarea noastră în artă depășește granițele caligrafiei urbane și explorează toate fațetele acesteia.

Amazing comic book artists from France! Musafiri și prieteni #MolotowRomania East European Comic Con.

Simțim nevoia să fim acolo unde putem intra în contact direct cu utilizatorii instrumentelor noastre de street art, cu artiștii BD care au făcut deja din Molotow un factor de neînlocuit în procesul creativ și cu cei care fac primii pași în cariera de ilustrator sau animator.

Molotow-stand-comic-con
Indiferent ce hobby ai, Molotow are ceva de oferit pentru un upgrade: doua sisteme marca LAB501, realizate folosind culori UFA/Belton și o replică airsoft unică, decorată cu un camo pattern pe bază de Belton.

Trebuia să fii acolo…

Belton, UFA, Liquid Chrome și gama de markere acrilice One4All sunt atât de populare și performante, încât East European Comic Con începe cumva să fuzioneze cu conceptul ”Let’s make the Universe great again!” – de la artiști la vloggeri și actori, invitați speciali, toți au preferat să își semneze lucrările și memorabilia fanilor cu instrumente Molotow! Ba chiar am avut parte de câteva lucrări exclusive, realizate cu markere, la fața locului.

Dacă ați ratat prezența noastră la EECC2019 București, e ok. Ne vedem la Transylvania Comic Con, pentru prima dată în Cluj-Napoca, în 18-20 octombrie la Sala Polivalentă. Keep it simple!

O replică airsoft realizată folosind tehnica stencil și culorile spray-urilor Belton. Procesul este unul care necesită timp și îndemânare, dar proprietarul acestei bijuterii a spune că nu s-ar mai întoarce niciodată la alternativa oferită de competiție…
semnaturi-liquid-chrome-autograf
YouTuberii de la ÎncăCeva au ales să își semneze autografele cu Liquid Chrome, pentru un efect memorabil.

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art