rosart.cr

#rosart.cr

Talentul nu are nicio graniță. Știm prea bine acest lucru însă artistul anonimizat sub numele #rosart.cr, pare să fi stat foarte bine ascuns în Costa Rica, natală.

„Sunt un artist grafic autodidact și, totodată, un călător care iubește culturile și locurile! Paginile de Instagram și Facebook sunt centrate pe ideea de partajare a artei din diferite părți ale lumii, pe ideea că fiecare suflet poate oferi frumosul, în propria manieră, conform propriilor reguli și idealuri. Eu le urez tuturor artiștilor, de pretutindeni: „Bun venit!”, la fel de călduros precum sufletul costaricanilor și îi invit să ni-se alăture”, spune artistul, expert în utilizarea markerelor acrilice One4All precum, a brush-urilor AquaInk și Blackliner Molotow.

O caracteristică a creațiilor pe care le produce #rosart.cr este că, în ciuda lipsei educației academice a reușit să atingă performanțe artistice remarcabile atât în ceea ce privește calitatea execuției dar și a modului de transpunere a ideilor sale, care comportă o baleiere tematică ce se întinde de la caricatură la suprarealism.

#evenrosv www.ros-art.co.cr

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art