Sinopia X Molotow România la Street Delivery București 1

Sinopia X Molotow România la Street Delivery București

Multe sunt ideile interesante ale omenirii: să pui o persoană pe Lună, să construiești un aparat cu care să comunici oriunde ai fi, să pui ananas pe pizza sau să aduci poezia în stradă. Da, ați citit bine, în stradă.

Cam asta este ideea evenimentului Street Delivery 2019, cu opriri în București, Iași, Craiova, Timișoara, Cluj, Bacău, Sibiu, Baia Mare și Oradea. Adică, să lăsam comentariile alea școlare acasă și să explorăm mediul urban cu un mix armonios de artă plastică și lirică, unde exprimarea nu cunoaște limite și nu este ghidată de cerințe.

Rima Urbană este o instalație temporară prin care poezia orașului este reprezentată vizual, în stradă. Descrie poezia cu ritmul, măsura și estetica impusă de oraș, cu repetiția și rima create de viața urbană. Este o lucrare de lettering, ce cuprinde o poezie scrisă cu vopsea specială pe stradă și pe zid. Este un exercițiu vizual cu ajutorul căruia descoperi căi noi de navigare a orașului. Acest exercițiu sub forma poeziei acoperită parțial, te invită să creezi altă dimensiune orașului.

Sinopia

Sinopia aka Ruxandra Grigoraș și-a dus arta caligrafiei aproape de oameni, ajutată de poezie, talent și instrumentele Molotow România. Rezultatul a fost exact ce trebuie: Urban Fine Art!

sinopia-molotow-streetdelivery-4
Puțină susținere MOLOTOW pentru Sinopia

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art