Street Delivery 2020, Resoluții

Street Delivery 2020, resoluții

Street Delivery 2020 a avut forma unui eveniment-puzzle, răspândit prin Bucureștiul abia deșteptat din Pandemie. Cristian Neagoe, Co-Founder & Curator Street Delivery: „Nu vrem să ne întoarcem la ”normalul” sufocant, aglomerat, haotic. Vrem orașe mai atente la nevoile oamenilor, mai apropiate de natură, mai conștiente de felul în care problemele societății sunt conectate. Ne vrem străzile înapoi pentru interacțiuni față în față, nu bară la bară! Vrem spațiu public real, verde, sănătos, ca să putem înfrunta orice criză, fără să fim nevoiți să ne închidem în case pentru a afla că, în lipsa poluării, se văd stelele! Acum, când ne reîntâlnim cu orașul, e important să nu uităm ce ne-am promis. Rezoluțiile personale din izolare pot deveni soluții la problemele comunității în care trăim. ReSoluții pentru oraș!”

Un eveniment binefăcător pentru o metropolă care uitase demult ce înseamnă să trăiești normal, o lecție de civism transmisă exemplar, oameni care s-au redescoperit și care au reînceput să gândească, să cântărească, să asocieze și să respire.

Cu ocazia evenimentului, Bucureștiul s-a îmbogățit cu două lucrări murale minunate, două oglinzi pe care ni le-au pus în față Alex Baciu – Resoluții, (Strada Pictor Verona) și Irlo, Kero & OCU – Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul (Calea Griviței).

Cele două lucrări au fost realizate folosindu-se
Molotow Premium Belton,
SprayCan-ul evenimentului.

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art