Molotow de theplant4

#theplant4

Câștigătorul deja tradiţionalului concurs online „Halloween Mood”, organizat de MolotowRomania se numește Atomei și pe Instagram este cunoscut drept ThePlant4.

Logo-ul Molotow, reinterpretat de el cu ocazia Halloween (prima imagine), lucrarea cu care Andrei a câștigat concursul, combină perfect creativitatea cu rigoarea artistică, excelând prin detalii realizate tradițional, cu creion, linere și culori, pe hârtie.

ThePlant ne spune câte ceva despre el și activitatea sa artistică: „Sunt un artist stradal, originar din Târgu Mureș. Tehnica definitorie pentru mine este stencilul, arta realizată cu șabloane atent decupate, dar nu mă dau la o parte nici când vine vorba de alte tehnici, stiluri sau ustensile – precum doodles, spray freehand, pensulă sau marker. În decursul anilor, am depins multă experiență din mai multe ramuri artistice precum designul grafic, grafica de șevalet și pictură murală, dar ceea ce le unește pe toate, este dorința mea de a le duce pe toate “în stradă”. Astfel, se nasc stickerele mele de astăzi, pânzele și cd-urile pictate, expozițiile mai puțin oficiale și picturile murale realizate într-un cadru legal sau mai puțin legal.

Activez sub sigla V-Light Crew de 4 ani, iar împreună cu cei 5 colegii ai mei, dăm culoare la orice ne pică în mână: pereți, mașini, pânze, haine, plăci de sk8 și multe altele. Deși suntem 5 stiluri diferite, la fiecare proiect reușim să îmbinăm pârțile noastre forte, asemeni unui puzzle (cu nu foarte multe piese), astfel încât rezultatul este unul inedit”.

Alăturat, o parte din lucrările realizate de artist – murale, pe pânză și digital.

Instagram: @theplant4
Facebook: @theplantart

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art