Universul #Antistatik

Stéphane Helbert, artist reprezentativ al curentului urban fine art și ambasador al brandului Molotow, mai binecunoscut sub pseudonimul #Antistatik, va fi prezent în România, în perioada 24-25 Aprilie, când va susține, în București și Satu Mare, demonstrații live de prezentare a produselor Molotow.

Gamele One4All, Aqua și Action de la Molotow sunt definite, pe lângă calitatea impecabilă a produselor, și de inovația devenită caracteristică materialelor și instrumentelor destinate curentului urban fine arte căruia îi sunt dedicate.

Astfel, artiștii pot folosi mai facil culorile acrilice și cele pe bază de apă pentru a se exprima, pentru a realiza lucrări de diferite dimensiuni, pentru a construi storyboard-uri, pentru a desena sau face schițe cu ajutorul markerelor, pentru aduce la viață cartoon-uri sau manga și, de ce nu, pentru a-și lăsa amprenta în zona pop-art.

Desigur, Stéphane va exemplifica, în cadrul workshop-urilor sale, utilizarea produselor Molotow folosind divese tehnici artistice și abordări, astfel încât fiecare participant să poată înțelege modalitățile corecte de aplicare a materialelor.

Vă așteptăm marti, 24 aprilie, în București, începând cu orele 16:30, la UNARTE (Calea Griviței, nr. 28) și miercuri 25 aprilie, în Satu Mare, de la orele 13:30, la Librăria Compas (Satu Mare, Piața 25 Octombrie).

Foto-explicatie la imaginea mare
#Antistatik ne propune teme recurente, dezvoltări ale unei realități care transcede convenționalul portretistic cu care suntem obișnuiți. Fapt pentru care, în această imagine, artistul a ales să ni se prezinte fără chip, expresivitatea creațiilor sale fiind suficientă pentru a-l defini – ca de altfel și în restul imaginilor alăturate.

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art