100 de ani în culori – Live demo în Iași 5

100 de ani în culori – Live demo în Iași

Iașiul este unul dintre orașele care au profitat la maximum de potențialul cosmopolit oferit de prezența unui centru universitar puternic – iar acest efect se face resimțit atât în sfera economică și socială, cât și în atenția acordată evenimentelor culturale și artistice.

În Iași, acest vector ascendent nu este paralel cu arta plastică, ci se intersectează cu ea – acolo unde produsele MOLOTOW sunt în prezent cel mai puternic și influent motor de urban fine art, fapt demonstrat recent de proiectul URBAN STEPS din cadrul Muzeului Național de Artă Contemporană.

Astfel, evenimentul MOLOTOW “100 De Ani În Culori” este doar o nouă oglindire a filosofiei aflată la baza acestor produse moderne, desfășurarea din spațiul pus la dispoziție de partenerul nostru Iulius Mall Iași rezultând din colaborarea cu Universitatea de Arte “George Enescu”, secția Arte Vizuale și Design. Trei studenți, trei viziuni diferite asupra Centenarului Marii Uniri și despre conceptul de unitate, exprimat prin culoare.

Lucrările au fost realizate în prezența profesorilor și a publicului, într-o demonstrație live, în timp ce toți cei interesați au putut încerca markerele și spray-urile acrilice din gama One4All, UFA și intrumentele de caligrafie urbană.

Concluzia acestui demo inedit a impresionat, captivat și comunicat un mesaj artistic original, pentru care fuziunea dintre tehnicile consacrate și cele specifice pop-art-ului sunt de acum o realitate incontestabilă, sprijinită și încurajată de MOLOTOW România.

Ieșenii pot cumpăra produse originale MOLOTOW din magazinul partener STEF, Iulius Mall, etaj 1.

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art