Lego, Pop-art 1

Lego, Pop-art

Următoarea serie Lego produce un salt important și elevează experiența pasionaților de construcții miniaturale, oferind mai multe variante de a recrea tablouri cu personaje principale ale culturii pop, precum Iron Man, The Beatles, Darth Vader sau Marilyn Monroe.

Lego Art este o gamă concepută pentru a oferi adulților – adică celor care și-au petrecut copilăria clădind din micile piese de plastic, tot ce le plăsmuia imaginația – opere de artă pop.

Deocamdată sunt disponibile patru seturi: Marilyn Monroe, The Beatles, Iron Man și un set Sith – Star Wars.

Compania Lego spune că fiecare set poate fi reimaginat „în mai multe moduri diferite”. De exemplu, dacă achiziționați setul The Sith, puteți recrea unul dintre cei trei membri aflați de partea întunecată a Forței: Darth Vader, Darth Maul sau Kylo Ren. Dacă veți alege setul The Beatles, cu un set individual veți avea suficiente piese pentru a înfățișa un membru al celebrei trupe britanice sau întregul grup The Beatles. Unele dintre aceste seturi vă permit chiar să combinați mai multe imagini, pentru a crea una mai mare, cum ar fi un portret ca al lui Darth Vader, cu celbra-i sabie laser.

Seturile vor putea fi comandate începând cu 1 septembrie și prețul de vânzare cu amănuntul începe de la 120 euro.

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art