Molotow România X Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, Galați 2

Molotow România X Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, Galați

De fiecare dată când părăsim confortul depozitului nostru – mai degrabă un incubator sau laborator de idei, în care ne desfășurăm înconjurați de markere, UFA și Belton –, fixăm GPS-ul pe câte o destinație cool și ne vizităm prietenii.

Sesiunea demo de la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galați este cea mai recentă incursiune în lumea viitorilor artiști. Fuziunea dintre instrumentele clasice și alternativele upgradate propuse de noi a avut un impact puternic, mai ales că acest tip de interacțiune angrenează un schimb necenzurat de concepte și viziuni artistice între elevi, profesori și echipa Molotow.

Atmosfera relaxată și ambianța extraordinară au fost perfecte pentru testarea gamelor One4All, Aqua și UFA, prin complimentarea ustensilelor dedicate picturii pe pânză, sticlă sau oricare alt suport fizic compatibil cu libertatea creativă absolută.

Finalul evenimentului a fost unul pe gustul tuturor celor care practică caligrafia urbană. Doi dintre cei mai buni grafferi underground din Galați s-au jucat pe pânză cu spray-urile Urban Fine Art, demonstrând încă o dată de ce tehnologia originală Molotow și-a propus să facă universul un loc mai plin de culoare.
Yup, let’s make the Universe great again!

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art