Molotow România X Liceul de Arte „Regina Maria”, Alba Iulia 10

Molotow România X Liceul de Arte „Regina Maria”, Alba Iulia

Fiecare întâlnire pe care o avem cu una dintre cele mai importante categorii de utilizatori Molotow — mai exact, elevii liceelor de arte din România — reprezintă o oportunitate specială. La urma urmei, schimbul de experiență cu aceștia este un proces bazat pe reciprocitate.

Pentru elevi sau studenți este un demo hands-on, în care pot testa și înțelege de ce conceptul Art Tools Upgraded are valoarea unui boost de performanță și originalitate în realizarea materialelor artistice necesare formării lor profesionale. Din punctul nostru de vedere, al echipei Molotow România, aceste întâlniri sunt esențiale pentru a acumula feedback „la cald” și la fel de important, o doză de realitate din scena street art.

Evenimentul desfășurat la Alba Iulia, în incinta Liceului de Arte ”Regina Maria” a fost un astfel de moment, dedicat contactului nemijlocit cu produsele Molotow. Spray-urile UFA, markerele acrilice One4All și gama de markere Aqua au surprins atât elevii, cât și profesorii. Creativitatea s-a făcut simțită imediat ce aceștia au început să lucreze împreuna pe hârtie, lemn, pânză, să decoreze și să personalizeze pereții atelierului, sneakerșii sau carcasele telefoanelor.

Cumva, a devenit încă o dată clar pentru ambele părți că tehnologia noastră se distinge de alte sisteme prin calitate, inovație și intuitivitate în utilizare. Iar acest lucru ne bucură mai mult decât orice! Cine știe, poate data viitoare ne vedem chiar cu tine…

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art