Halloween contest entry @molotowromania, Răzvan Sersescu

#sser.ress

Sunt Sersescu Răzvan, am absolvit liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, din București.

Mi-am petrecut o mare parte din timp desenând, încă de când eram foarte mic. Mi-au plăcut, în general, lucrările cu un design puternic așa că, de la desenele animate până la benzile desenate, arta urbană, graphic design, plus multe alte forme artistice, au reprezentat un subiect de influență în viața mea. Când am început liceul, am luat lucrurile în serios și m-am concentrat pe îmbunătățirea tehnicii și a mă dezvolta artistic.

Am învățat mare parte din lucruri pe cont propriu, prin studiu individual, având acces la o multitudine de resurse atât din mediile tradiționale clasice cât și din cele digitale sau cultura modernă.

Nu cred că am avut o direcție artistică pe care m-am axat categoric, niciodată, însă benzile desenate și-au pus mult amprenta în lucrările mele, mai ales prin detaliile care le domină. Îmi place să descopăr mereu artiști noi și modalități de exprimare inovatoare iar cu ajutorul site-urilor dedicate artei, am început să îmi formez colecții de lucrări din care extrag abordări diferite, concepte de personaj, surprinderea unei atmosfere, compoziția, schema de culori sau detaliul de pe un costum, pe care, cu timpul, le trec prin filtrul propriu și le încorporez în ceea ce fac.

În prezent, urmez un curs de animație în cadrul Universității Naționale de Arte Teatrale “I.L.Caragiale” din București. Cred că arta, în general, ar trebui privită dintr-o perspectivă obiectivă și apreciată atât prin prisma artistului cât și prin părerea subiectivă – astfel am reușit să rămân deschis și să învăț să descopăr cât mai multe lucruri din orice domeniu artistic, legând elemente între stiluri și medii de lucru.

Răzvan este câștigătorul concursului tematic organizat de Haloween, pe Facebook și Instagram, de MolotowRomania.

www.instagram.com/sser.ress

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art