Vehcii egipteni, în Marele Canion?

Vehcii egipteni, în Marele Canion?

Cu o lungime de 445 de kilometri și o adâncime de 1,6 km, Marele Canion este unul dintre cele mai frumoase și uimitoare locuri din Statele Unite. Indienii Hopi cred că este poarta către viața de apoi. Imensitatea și misterul său au atras peste 7 milioane de vizitatori în 2019. Dar, ceea ce oamenii aceștia probabil nu știu este că Marele Canion ar fi putut fi la un moment dat în istoria omenirii, leagănul unei întregi civilizații subterane. Cel puțin, asta transpare din folclor, legende și, bineînțeles, conspirațiile care abundă despre această zonă.

Povestea a provocat o senzație uriașă atunci când a apărut în Arizona Gazette în 1909, dar a fost întâmpinată în curând cu scepticism: Muzeul Smithsonian nu are nicio evidență cum că ar fi fost găsite artefacte egiptene în fie America de Nord. Și nimeni nu a reușit să găsească aceste peșteri masive pretinse a fi fost descoperite. A fost oare o farsă elaborată a jurnaliștilor de acum 100 de ani? Este cu siguranță o posibilitate, însă există dovezi indirecte că Muzeul a distrus în mod activ artefacte care nu sunt de acord cu „povestea status quo” a istoriei umane.

Mai mult, indicii clare ale prezenței vechilor egipteni pe alte meleaguri se găsesc în Australia, unde alături de reprezentări figurative aparținând indigenilor se găsesc hieroglife (imaginea de mai jos)! Prin urmare, este posibil ca marea civilizație egipteană, cea care avea resurse uriașe la dispoziție, să fi călătorit mult mai departe decât acceptăm, conform istoriei oficiale.

Hieroglife în Australia

Lasă un comentariu

© 2020 Urban Fine Art